Menu

 Door Hans van Loenen

Maatregelen na persconferentie d.d. 12 november 2021

Na de persconferentie van 12 november hebben we tot de volgende corona maatregelen moeten besluiten:

– Vanaf zondag 14 november: op zaterdag en zondag, op wedstrijddagen, uitsluitend voor actieve sporters, teambegeleiders en scheidsrechters toegang tot sportcomplex. Rijders voor de (jongste) jeugdteams vallen ook onder teambegeleiding. Toegang clubhuis alleen met QR. In het clubhuis en op het terras verplicht zitten. Clubhuis sluit om 20:00 uur uiterlijk. GEEN toeschouwers langs de velden!

– Maandag tot en met vrijdag: toegang alleen voor sporters. Ook ouders die hun kinderen naar de training brengen geldt dat zij het GHBS-terrein niet op mogen en niet langs de lijn mogen blijven kijken. De ouders van de E en F kinderen hebben een apart bericht ontvangen over hoe het halen en brengen parkeerplaats (bij de loopbrug) wordt geregeld. Het clubhuis is dicht.

– Daarnaast gelden de algemene regels. Houd 1,5 meter afstand, behalve tijdens het sporten. Blijft thuis bij klachten en laat je testen. Draag een mondkapje tijdens het reizen van en naar uitwedstrijden.

We hebben iedereen nodig om het op de club zo veel mogelijk open te houden met maximaal sporten voor iedereen. Help ons daar alsjeblieft bij!

Met vriendelijke groet

Bestuur GHBS

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent