Menu

 Door Harrie ter Reegen

MD4, MD2 & MD8 winterkampioen

MD8 

Gelefliciteerd MD8! In Joure bleef het tot de laatste minuut spannend, want de verschillen waren klein. Maar ook de laatste wedstrijd werd gewonnen en daarmee bleef  MD8 ongeslagen in de poule. Blije gezichten op het veld en langs de lijn. Het is een echte teamprestatie:  alle meiden hebben er hard voor gewerkt! En altijd positief! “Daarmee durf je meer, want dan is het niet erg als iets niet lukt.”

 

MD2

Met 3 punten voorsprong op de concurrentie gingen de meiden afgelopen zaterdag op weg naar een zonnig Leeuwarden. Vergezeld door een grote groep ouders! Bij winst en gelijkspel was het kampioenschap verzekerd. Bij verlies zou het doelsaldo doorslaggevend zijn.

 

Een spannende wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent. De GHBS meiden kwamen moeilijk door de taaie Leeuwarden verdediging heen en het was dan ook al ver in de tweede helft voordat de verlossende 0-1 viel voor GHBS!  Wat een ontlading!

 

Dit was ook de eindstand en het kampioenschap voor MD2 was een feit. Een mooi resultaat voor een hele leuke groep hard werkende meiden en coaches! En zeker ook een pluim voor keepster Ella, die dit seizoen al menig mooie redding heeft laten zien!

Van harte gefeliciteerd meiden!

 

Aanvulling: Ook MD4 is winterkampioen geworden!

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent