Menu

 Door Hans van Loenen

Nieuwe Sponsor: SCHOUTEN + VAN DER GIEZEN Makelaars

GHBS is blij met de nieuwe sponsor: SCHOUTEN + VAN DER GIEZEN Makelaar. Wij hopen op een prettige samenwerking.

Schouten + Van der Giezen is het makelaarskantoor in Groningen. Je huis kopen of verkopen? Wij staan altijd voor jou klaar. Onze makelaars kennen de omgeving van Groningen en weten precies wat er speelt op de huizenmarkt. Zo zorgen wij er persoonlijk voor dat jij jouw droomhuis vindt of dat je de beste kopers voor je huis krijgt.

De verkoop of aankoop van je huis is een spannende stap. Daarom is het prettig als je wordt begeleid door een fijne én eerlijke NVM makelaar, toch? Jij beslist, maar met ons sta je een stuk sterker.

Als makelaarskantoor houden wij van duidelijkheid en transparant zaken doen. Goed contact vinden wij belangrijk en wij zorgen er dan ook graag voor dat het contact gemakkelijk en plezierig verloopt. Wij denken graag met je mee en begeleiden je om de spannende stap te zetten van verkoop van je woning of de koop van je nieuwe woning.

Groen staat voor geluk en succes, maar groen staat ook voor duurzaam wonen. Kleine verbeteringen aan je huis kunnen al helpen, maar het gaat uiteindelijk om de grote aanpassingen die echt een verschil gaan maken. Daarom doen wij het vanaf nu écht anders. Naast dat wij je als makelaar begeleiden bij de verkoop of aankoop van je huis, zetten wij ons in om je bewust te maken hoe je duurzamer, comfortabeler én groener kan wonen.

Wat mag je van ons verwachten?

Plezierig + gemakkelijk

Transparant + effectief

De klant beslist en met ons sta je sterker

SCHOUTEN + VAN DER GIEZEN Makelaars

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent