Menu

 Door Lisette Kruit

Nomineer jouw favoriete vrijwilliger en maak kans..

..op het bijwonen van de Grand Final van de Hockey Pro League samen met clubgenoten!

In 2019 is er een geheel nieuwe internationale hockeycompetitie gestart. Tijdens de Hockey Pro League gaan de beste hockeyers van de wereld een legendarische strijd met elkaar aan met als klapstuk de Grand Final (27 t/m 30 juni) in het Wagener stadion Amsterdam. Een topsportevenement waar je als echte hockey fan natuurlijk bij wilt zijn. De Rabobank heeft een speciale actie opgezet waarbij enkele vrijwilligers kans maken op het bijwonen van deze competitie vanaf een eigen GHBS Clubtribune.

Geen hockeyclub kan zonder ze: al die onvermoeibare vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dat de bar draait, de velden er perfect bijliggen, toernooien van de grond komen, scheidsrechters worden opgeleid, teams worden gecoacht of de trainers die in weer en wind op het veld staan. Hoogste tijd om deze helden in het zonnetje te zetten! Geef daarom aan de Rabobank door wie jouw favoriete vrijwilliger is en maak samen met jouw vereniging kans op jouw eigen Clubtribune. De vier winnende inzendingen worden beloond met een dag lang een eigen Clubtribune tijdens de Grand Final van de Hockey Pro League.

Hoe doe je mee?

1.    Ga naar Raboclubtribune.nl/hockey

2.    Upload een foto of gifje waarmee jij op een originele manier laat zien wie je nomineert en vul het aanmeldformulier in.

3.    Maak kans op een eigen Clubtribune tijdens de Grand Final van de Hockey Pro League.

Alle GHBS-leden kunnen tot en met 13 juni een vrijwilliger nomineren via Raboclubtribune.nl/hockey.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent