Menu

 Door Lisa Zwiers

Ook Lionshome sponsort GHBS!

LionsHome is een online portaal dat volledig draait om prachtig wonen. Onze missie is om hen te helpen die net zo van een mooi huis houden als wij, om een comfortabel en fijn thuis te creëren. Met meer dan 1 miljoen maandelijkse gebruikers in 8 verschillende landen is LionsHome nu een van de meest vooraanstaande Europese Home & Living portalen.

In het hart van Berlijn, werkt ons team elke dag om onze gebruikers te inspireren met geweldige design ideeën, trends en behulpzame tips over hoe je je huis in kunt richten. Om nieuwe inspiraties tot leven te brengen, helpt onze verfijnde productzoeker je om de juiste producten te ontdekken uit een grote variëteit aan Home & Living winkels. Het is voor ons erg belangrijk om niet enkel producten te weergeven van toonaangevende merken en online winkels, maar om ook producten op te nemen van verschillende gespecialiseerde leveranciers, kleine interieur boetiekjes en trendy nieuwkomers.

Deze ongekende variëteit aan prachtige en unieke producten maakt het hart van elke interieur liefhebber sneller kloppen terwijl het streeft naar het helpen creëren van het thuis dat je altijd al gewild hebt!

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent