Menu

 Door Lisette Kruit

Pauline van Loenen genomineerd voor clubheld voor de amateursport!

Pauline van Loenen is genomineerd voor sportheld in de amateursport. Ze heeft zich meerdere jaren hard ingezet voor de vereniging en dat mag beloond worden! Stem daarom op Pauline! Ze staat momenteel op de zesde plek, maar dat kan veel beter! Stem op Pauline via clubheld2016.nl! Gaat Pauline die €10.000,- voor GHBS winnen?

 

Als jij stemt maak jij ook kans op een prijs! Iedereen die stemt, maakt dit jaar ook nog eens kans op een Ford Fiesta voor zichzelf. Extra reden om op Pauline te stemmen!

 

Verkiezing Clubheld in de amateursport

De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Per gemeente zijn er maximaal twee winnaars: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers. Indien dezelfde clubheld zowel de meeste stemmen als de hoogste beoordelingscijfers heeft, dan is dat de enige winnaar van de gemeente. Alle gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

 

Wordt Pauline dit jaar winnaar van de gemeente Groningen dan maakt Pauline ook kans om verkozen te worden tot AD Algemeen Dagblad Clubheld. Op 30 november strijd Pauline dan samen met veertien regionale clubhelden om de landelijke titel Clubheld van de Amateursport 2016 en de hoofdprijs van €10.000 voor de club! De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-.

 

AD Algemeen Dagblad Clubheld

De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Per gemeente zijn er maximaal 2 winnaars: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers. Indien dezelfde clubheld zowel de meeste stemmen als de hoogste beoordelingscijfers heeft, dan is dat de enige winnaar van de gemeente. Alle gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

 

Extra prijs! WIN een Ford Fiesta

Iedereen die stemt, maakt dit jaar ook nog eens kans op een Ford Fiesta voor zichzelf. Extra reden om dus iemand van jullie club te nomineren en te stemmen.

 

Stem dus op Pauline via Clubheld2016.nl!

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent