Menu

 Door Lisa Zwiers

“POUW RENT – SCOOR EEN GOAL”

Sponsoractie voor de zaalteams van de jeugd (ABCDE)

Voor het realiseren van het nieuwe Clubhuis willen we nog een bedrag van 5.000 euro ophalen door middel van deze leuke actie. Daarbij hebben wij ieders hulp hard nodig! Wat is er nu mooier dan geld verdienen met de doelpunten van jouw team.

Dus trommel je team op en ga meteen aan de slag om al je sponsoren al voor de start van het zaalseizoen te verzamelen. Deze actie loopt gedurende de gehele zaalperiode van december tot februari. Niet alleen jouw eigen doelpunten leveren geld op, maar ook die van jouw teamgenoten!

 

Het team dat het meeste geld ophaalt wint een geheel verzorgd uitje naar de dames of heren play-off finale van de landelijke hockeycompetitie, inclusief gratis vervoer van Pouw Rent. Nog meer reden om mee te doen natuurlijk!

 

Onderaan dit bericht vinden jullie het sponsorformulier die alle spelers (dubbelzijdig) kunnen uitprinten. Achter de bar in het clubhuis vinden jullie ook fysieke exemplaren. Na afloop van alle wedstrijden willen we het geld inzamelen via de team managers op 9 maart. Dit kan de gehele dag in het clubhuis van GHBS. In overleg kan dit ook op een ander moment.

 

Alvast dank voor jullie steun en veel succes!

Pouw Rent Scoor een Goal Formulier

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent