Menu

 Door Hans van Loenen

Rabobank ClubSupport

Beste Allemaal!

We doen dit jaar voor het eerst mee aan de Rabobank ClubSupport. De Rabobank: Stad en Midden Groningen stelt geld beschikbaar voor de verschillende verenigingen in de regio. Je kan stemmen op je favoriete vereniging, veel stemmen op GHBS levert een mooi bedrag voor onze clubkas op.

Alle leden van de Rabobank kunnen stemmen. Hoe het stemmen werkt lees je hieronder. Het stemmen kan tot en met maandag 25 oktober. Wacht dus niet en breng snel je stem uit op GHBS, en alvast bedankt!

Hoe werkt het stemmen

Er zijn 3 mogelijkheden waarop leden van de Rabobank kunnen stemmen op de clubs voor Rabo ClubSupport, de volgorde is:

1 – Het lid internetbankiert via RaboApp of Internetbankieren, dan moet stemmen via RaboApp (service, stem op je club).

2 – Lid heeft geen internetbankieren via RaboApp of Internetbankieren maar er is wel een mailadres bij Rabobank van het lid bekend: Het lid ontvangt een mail met daarin de link om te stemmen

3 – Het lid heeft geen internetbankieren via RaboApp of Internetbankieren en er is geen mailadres van het lid bij de bank bekend: Het lid ontvangt een brief met stemcode om digitaal de stem uit te brengen.

Klanten van de Rabobank kunnen in deze stemperiode lid worden via de RaboApp (knop service) als men het lidmaatschap via de raboApp regelt kan het nieuwe lid ook nog stemmen voor de campagne van Rabo ClubSupport 2021.

Rabobank ClubSupport

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent