Menu

 Door Lisette Kruit

Samen voor GHBS: Hiske

Samen voor GHBS! De komende periode zijn wij actief op zoek naar leden die zich willen inzetten voor onze club! Lees hier de ervaring van Hiske Wendt die zich al inzet voor GHBS.

 

Mijn naam is Hiske Wendt. Ik ben moeder van Anne-Lieke, David, Marijne en Berit. Elke woensdagmiddag help ik Floor in de kantine van GHBS. We zorgen voor blessure ijs, limonade voor de kinderen, het legen van vuilnisbakken, de was, het schoonmaken van de keuken etc…. Daarnaast ben ik teammanager en help ik bij de wedstrijdtafel.

 

Alle vier mijn kinderen hockeyen bij GHBS. Op de woensdagmiddag was ik daardoor op de club aanwezig en wachtte tot de trainingen afgelopen waren. Het viel me op dat er veel dingen gedaan moesten worden op de club en dat dat gebeurde door een kleine groep mensen. De keus om te  gaan helpen was daardoor snel gemaakt. De reden dat ik dit ben gaan doen is omdat ik het erg leuk vind om te helpen op de club. Stilzitten is niet aan mij besteed, ik ben graag bezig.

 

Ongeveer vier uur per week  ben ik bezig met taken voor de club. Dat vind ik een reëel aandeel omdat alle gezinsleden ook veel tijd doorbrengen op de club. De uren die ik besteed, ben ik ook op de club aanwezig. De club heeft je nodig als vrijwilliger. Welke taak je ook doet, je hulp doet ertoe. Het is vooral ook leuk om te doen. Je werkt in een energieke omgeving samen met enthousiaste mensen. Prachtig om te doen!

 

Wil jij je ook inzetten voor GHBS? Stuur dan een mailje naar samenvoorghbs@ghbs.nl en meld je aan!

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent