Menu

 Door Harrie ter Reegen

Samen voor GHBS: Ilse

Samen voor GHBS! De komende periode zijn wij actief op zoek naar leden die zich willen inzetten voor onze club! Lees hier de ervaring van Ilse ten Dam die zich al inzet voor GHBS.

 

Ik ben Ilse ten Dam, moeder van Luc Cremers (keeper jongens D1) en Stef Cremers (aanvaller bij jongens 6-tal E1).

 

Ik zit niet in een commissie, maar heb me altijd ingezet om te fluiten, te rijden, bardienst en velddienst te draaien en mee te denken met alles op de club. Ik heb zelf vroeger gehockeyd bij MHC Almelo. Daar heb ik groot respect gekregen voor alle vrijwilligers, zonder hen kan een club niet bestaan! Dus nu kan ik iets terugdoen voor de sport en het zo ook mogelijk maken dat mijn kinderen dit meekrijgen. Mijn moeder stond echt iedere thuiswedstrijd langs de lijn. Alleen die steun al vond ik geweldig. Dat had ik niet willen missen.

 

Wat ik zo leuk vindt aan mijn vrijwilligersfunctie is dat ik ervan geniet hoe de kinderen zich ontwikkelen in en om de sport. Zowel fysiek als mentaal en sociaal maken ze hierdoor een hele mooie ontwikkeling door. Ik ben dol op sport, gelukkig vinden mijn kids het ook geweldig :-). Ik heb helaas geen tijd om in een commissie te gaan, vandaar dat ik zoveel mogelijk aanhaak bij de momenten dat de jongens trainen of een wedstrijd spelen.

 

Ik zou het absoluut aan anderen aanraden om vrijwilliger te worden! In het begin vond ik het bijvoorbeeld best even spannend om spelbegeleider te worden maar je leert er zelf ook weer van. Door uit je comfortzone te stappen ontwikkel je je en inspireer je ook weer anderen om dit te doen. De kids vinden het hartstikke stoer dat ik het doe en zo blijf je betrokken en weet je goed wat er speelt. Sport is een afspiegeling van het leven. Alle emoties doen zich voor tijdens een wedstrijd. Hoe mooi is dat?!

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent