Menu

 Door Lisette Kruit

Selectietrainingen jeugd

Net als afgelopen jaren wordt er ook dit jaar weer een selectie training gehouden voor gemotiveerde speelsters en spelers vanuit de breedte jeugd teams. Deze training zal geleid worden door trainers die momenteel training geven aan selectie team van GHBS en/of door de trainers die volgend jaar de selectie teams gaan trainen. Voor degenen die meedoen aan de voorselectie training is het, wanneer ze positief opvallen, mogelijk om zich te plaatsen voor de definitieve selectietrainingen later dit seizoen. Ben je gemotiveerd om komend seizoen in een selectieteam te spelen of wil je laten zien hoe gedreven je bent, geef je dan op via [email protected]. Je kunt je opgeven tot en met 1 mei.

 

Meisjes D: donderdag 8 juni,16:30- 18:00
Meisjes C: donderdag 8 juni, 16:30-18:00

Meisjes B: donderdag 8 juni, 18:00-19:30 

Meisjes A: donderdag 8 juni, 18:00-19:30

 

Jongens D: donderdag 8 juni, 16:30-18:00
Jongens C: donderdag 8 juni, 18:00-19:30

 

* Bovengenoemde categorieën betreffen de categorieën waar je volgend seizoen heen gaat. Bijvoorbeeld: Je bent dit seizoen  tweedejaars D, dan geef je je op voor de  C selectie.

 

Als je op het moment van de selectie training zelf ook training hebt, moet je je daarvoor afmelden. Na de sluitingsdatum krijgen alle kinderen die zich hebben opgegeven voor deze voorselectie training een mail met daarin aanvullende informatie.

 

Schroom niet en geef je op!

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent