Menu

 Door Lisette Kruit

Shoot Out competitie op GHBS

Op zondag 17 april om 16:30 uur organiseert GHBS een Shoot Out Competitie voor spelers, speelsters en keep(st)ers!

Dit zijn clubkampioenschappen, waarbij de beste twee jongens, twee meisjes, keeper en keepster zich kwalificeren voor de districtskampioenschappen op 14 mei in Assen. De beste Shoot out specialisten kunnen zich daar kwalificeren voor de landelijke finale, welke 25 juni gehouden wordt op hockeyclub Den Bosch. Daar strijden de deelnemers om wie zich de beste Shoot Out specialist van Nederland mag noemen!!

 

Om mee te doen aan de clubkampioenschappen op GHBS kun je je tot uiterlijk vrijdag 10 april opgeven door een email sturen naar jeugdtrainer@ghbs.nl. Vermeld in deze mail duidelijk je naam, geboortedatum, in welk team je zit en of je keeper bent of veldspeler. Voor deelname is het belangrijk dat je op 25 juni 2016 nog geen 17 jaar oud bent.

 

Via de volgende link kun je alvast kijken hoe je een shoot out moet nemen.
Daarna kun je zelf het veld op om te oefenen: http://www.youtube.com/watch?v=LSO5JAqliNk

 

Graag zien we jullie op zondag 17 april op de club! Voorafgaand aan de Shoot Out Competitie speelt Heren 1 een thuiswedstrijd tegen een directe concurrent voor promotie. Kom dus eerst onze heren aanmoedigen en laat daarna zien hoe goed jij bent in het nemen van shout outs!

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent