Menu

 Door Lisette Kruit

Slottoernooi wederom groot succes (incl. foto’s!!

Op zaterdag 24 juni vond het jaarlijkse Slottoernooi voor de Jongste Jeugd uit de hele omgeving plaats.
Het in de uitnodiging beloofde prachtige liet zich pas later op de dag zien, maar met als thema ‘kleuren’ begon de dag alsnog vrolijk. Ruim 300 kinderen hadden zich uitgedost in de meest kleurrijke outfits, waarbij ook sommige keepershelmen eraan moesten geloven.

 

Na een welverdiende vroege kop koffie voor de ouders begon het toernooi. Alle kleuren op het veld zorgden voor een ontzettend feestelijk aanzicht. Na de wedstrijd werden mooie teamfoto’s gemaakt in een levensgrote fotolijst. En van al dat hockeyen krijg je natuurlijk honger! We willen daarom supermarkt COOP ontzettend bedanken voor het leveren van lunch tassen, voorzien van veel lekkers om de 2e helft van het toernooi goed te kunnen spelen.

 

’s Middags werd ook de suikerspin machine aangezet. Dat bleek nog best ingewikkeld, een goede suikerspin maken. Amar & Tessa wisten er wat moois (en lekkers!) van te maken! Het spannendste deel van het toernooi moest toen nog komen, de finale! De teams van Daring M6E1 en GHBS M6E1 speelden op het waterveld voor al het publiek een hele leuke wedstrijd. Na veel spanning stapte Daring M6E1 als winnaar van het veld. Ook Eelde M6E, als leukst geklede team van de dag, kreeg nog een mooi aandenken mee naar huis.

 

Natuurlijk willen we iedereen bedanken voor de hulp, zonder vrijwilligers is een toernooi als het Slottoernooi niet mogelijk!

 

Jongste Jeugd Commissie: Alieke, Anne-Marie, Sybrand, Esther en Alfred
Alle ouders achter de bar van: M6E3, M6E5, M6E7 en M6E9
Gijs Aslander voor het maken van het wedstrijdschema
Amar & Tessa
Floor
Niek Kemkers voor de zorg van de COOP-lunch

 

Benieuwd naar de foto’s? Download ze via de volgende link!

 

Namens GHBS, tot volgend jaar!

 

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent