Menu

 Door Hans van Loenen

Spannende slotfase in de competities van D1 en H1! Supporters langs de lijn zijn nu belangrijker dan ooit!

Onze vlaggenschepen hebben beide 3 punten binnengespeeld dit weekend. En of dat belangrijke punten zijn!
 Zowel @ghbsdames1 als @ghbsheren1 strijden hard, net als andere teams, om hoog in het klassement te eindigen. Degene op de 2de plek heeft namelijk recht op een plek in de play-offs voor de overgangsklasse! Met nog maar twee weken te gaan wordt het nog een spannende eindstrijd.
De heren spelen dit weekend alweer hun laatste THUIS wedstrijd (14/4). Met 45 punten staan ze nu 2de. Er zijn nog 2 wedstrijden te gaan en nummer 3 AMVJ staat op 39 punten. Kwalificatie voor de play-offs is bijna binnen maar om zeker te zijn moet nog minstens 1 punt gehaald worden. Laat jullie groen/witte hart spreken en kom de mannen aanmoedigen deze zondag! —> 14.45u spelen ze tegen Spandersbosch H1.
Daarnaast zijn ook de dames lekker bezig. Wederom een druk programma voor ze aankomend weekend. Vrijdag (12/4) reizen ze voor de halve finale van de SILVER CUP naar het verre zuiden om tegen Maastricht D1 te spelen. In de competitie staan ze tweede maar moet er nog fel gestreden worden om deze plek te behouden. Zondag (14/4) spelen ze UIT tegen de koploper: Houten D1 waar wederom om belangrijk te halen zijn! Ook de dames zien graag trouwe GHBS-aanhangers langs de lijn!

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent