Menu

 Door Lisette Kruit

SportWays en GHBS

GHBS en SportWays bieden verschillende leuke activiteiten aan voor verschillende doelgroepen.

SportWays Kids (kinderen van 6 t/m 9 jaar)

Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar wordt van 18 t/m 20 juli SportWays Kids georganiseerd. Deze activiteit is een mini hockeykamp waarbij de deelnemers op hun eigen niveau hockeytraining krijgen. In de middag wordt er een spannend toernooi georganiseerd. Verder komt er tijdens het kamp een Clinic King langs om een speciale clinic te geven. Ook zijn diverse andere sporten, spellen en hockeyvarianten (zoals unihockey en knotshockey) onderdeel van een Kids kamp. Hierdoor ontstaat er een perfecte afwisseling van hockeyen en spelen! De kosten voor twee of drie dagen: € 130,-/€ 175,- inclusief lunch, gezonde snacks, bidon en T-shirt.

 

Ga voor meer informatie en aanmelden naar site van SportWays.

 

SportWays YoungStars (kinderen van 10 t/m 13 jaar)
Naast SportWays Kids zijn er van 18 t/m 20 juli de YoungStars dag-hockeykampen voor kinderen van 10 t/m 13 jaar. Zowel in de ochtend als de middag krijgen deelnemers een uitdagend hockeyprogramma aangeboden. Aan het eind van elke dag spelen worden er toernooironden gespeeld, waardoor alle geleerde technieken gelijk in de praktijk kunnen worden gebracht. Tijdens het kamp komt tevens een Clinic King langs om een exclusieve clinic te geven. De kosten bedragen € 175,- inclusief lunch, gezonde snacks, bidon en T-shirt.

 

 

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de site van SportWays.

 

SportWays hockeykampen in Amsterdam, Antwerpen & Barcelona (deelnemers van 8 t/m 21 jaar)

Een SportWays hockeykamp (voor deelnemers van 8 t/m 21 jaar, verdeel in groepen gebaseerd op leeftijd) staat garant voor een week vol hockey & fun! De beste hockeytrainers en coaches staan klaar om jou overdag intensief te trainen, terwijl het sociale team de avonden invult met te gekke spellen en spetterende feesten. Goalies nemen deel aan de specialistische Drijver Goalie Camps!
Met:

  • Internationale toppers op het kamp
  • Camp Tournament
  • Trainen in The Zone
  • Survival (Amsterdam)
  • Super Spooky Forrest Tour (Antwerpen)
  • City Trip (Barcelona)
  • Stranddag (Barcelona)

Nieuw dit jaar is het Amsterdam Elite Camp, waarbij 3 voormalig trainers van het Nederlands Elftal langs komen om jou te leren wat ze de nationale teams geleerd hebben!
Ga voor meer informatie en aanmelden naar de site van SportWays.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent