Menu

 Door secretaris

Toekomstig G.H.B.S.

Deze zaterdag (29/10) gaan we het nieuwe clubhuis letterlijk kleur geven. Van een van de voorlopige sfeerimpressies is een kleurplaat gemaakt. Samen met de (jongste) jeugd gaan we dus een creatieve ochtend tegemoet. Benieuwd hoe de (jongste) jeugd hun clubhuis voor ogen ziet? Houdt onze socials goed in de gaten voor het resultaat!

Met z’n allen geven we straks daadwerkelijk kleur aan de sfeer bij G.H.B.S. Want met de bouw van een nieuw clubhuis alleen zijn we er nog niet. Hoe we ons bewegen en voelen in en rondom een clubhuis speelt een belangrijke rol in de manier waarop we met plezier hockeyen. En daar gaat het tenslotte om! We voeren dan ook graag aanstaande zaterdag met ouders het gesprek over de plannen die nu op tafel liggen: hoe gaan we samen ervoor zorgen dat het nieuwe clubhuis werkelijkheid gaat worden?

Een investering in het clubhuis betekent namelijk ook een investering in de toekomst van G.H.B.S. en haar (jonge) leden. Er is € 350.000,- aan obligatieleningen nodig om hier vorm aan te geven. Kijk op de website hoe jij jouw bijdrage kan leveren! Of schrijf je hier direct in. Leen G.H.B.S. € 1.000,- en krijg dat bedrag met een kleine rente weer terug over een periode van 10 jaar. Het kost jou niks en jij helpt jouw club aan een nieuw clubhuis!

Kom aanstaande zaterdag vooral gezellig langs de inschrijftafel bij G.H.B.S. en praat met ons mee!

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent