Menu

 Door Lisette Kruit

Top jeugd maakt zich op TTD klaar voor seizoenstart

Op dinsdag 29 augustus heeft de Top TrainingsDag (TTD) weer plaatsgevonden. De Top jeugd heeft zich voorbereidt op de competitiestart met teamtrainingen en clinics. Onder leiding van coördinator Nicole Laarhoven heeft Enjoy en Perform de clinics verzorgd. Gasttrainers namens Enjoy & en Perform waren Melissa Pieters (Almere Dames 1) en Daan Dekker (jong oranje).

 

Gezamenlijk met onze eigen selectietrainers en onze eigen gasttrainster Sietske Geerards zijn alle topjeugd spelers klaargestoomd voor de competitie. We willen Floor bedanken voor het verzorgen van de lunch voor de D/C jeugd en de soep en brood voor de B/A jeugd. Dit geldt ook voor Essink Fotografie voor het maken van foto’s en Evenementueel voor het beschikbaar stellen van een grote partytent. Tevens zijn we blij dat we gebruik konden maken van een pannakooi dankzij onze trouwe sponsor Univé.

 

Klik HIER voor de foto’s van de clinic!

Mocht de link niet werken, hierbij de volledige link: https://www.facebook.com/pg/EssinkFotografie/photos/?tab=album&album_id=462057967514228

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent