Menu

 Door Lisette Kruit

Uitnodiging selectie breedte junioren

Net als afgelopen jaren wordt er ook dit jaar weer een selectie training gehouden voor gemotiveerde speelsters en spelers vanuit de breedte jeugd teams. Deze training zal geleid worden door huidige selectie trainers en/of de andere goede trainers van de club. Degenen die bij de voorselectie training positief opvallen gaan 3 of 4 keer mee trainen met 1 van de tweede selectie meiden teams of de eerste selectie jongens teams. Daarna komt er een evaluatie met de betreffende trainer en eventueel een vervolg op het mee trainen. Mede n.a.v. het meetrainen wordt bepaald of ze het komende seizoen in een selectieteam gaan spelen.

Voor het spelen in een selectieteam gelden wel een aantal voorwaarden waar je als speler en ouder aan moet voldoen. GHBS heeft deze voorwaarden op gezet, omdat het voor een selectieteam erg belangrijk is dat alle spelers en speelsters weten wat de afspraken zijn en waar ze aan moeten voldoen. De selectie voorwaarden kunnen jullie in de bijlage van deze mail zien.

Ben je gemotiveerd om komend seizoen in een selectieteam te spelen of wil je laten zien hoe gedreven je bent , geef je dan op via christian.bos82@gmail.com. Je kunt je opgeven tot en met zondag 10 februari 2019. De week na 10 februari volgt er een mail met meer info over de betreffende training.

De selectietrainingen voor de breedte worden op onderstaande data en tijdstip gegeven. De meiden van een categorie trainen aan de ene kant van het veld en de jongens aan de andere kant. Graag een kwartier voor de begin tijd aanwezig zijn.

Meisjes en Jongens C: zaterdag 2 maart 2019, 09:00-10:30

Meisjes en Jongens B: zaterdag 2 maart 2019, 10:45-12:15

Meisjes A: zaterdag 2 maart 2019, 12:30-14:00

 

*Bovengenoemde categorieën betreffen de categorieën waar je volgend seizoen heen gaat. Bijvoorbeeld: Je bent dit seizoen tweedejaars D, dan geef je je op voor de C selectie.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent