Menu

 Door Hans van Loenen

Unicef voor ieder kind

Een nieuw jaar is ook de start van iets moois: vanaf nu is GHBS officieel sponsor van Unicef!

 

We gaan ons de aankomende 3 seizoenen inzetten voor het Kinderfonds van de Verenigde Naties. Met Unicef hebben we de afspraak gemaakt dat we ons, als grootste sportvereniging van het noorden van Nederland, met verschillende sponsoracties gaan inzetten om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Zo helpen we Unicef om hun doelen te verwezenlijken en hun belangrijke werk op het gebied van kinderrechten voort te zetten. Daarnaast willen we nog beter onder de aandacht brengen wat Unicef precies doet en hoe belangrijk hun werk is.

 

Heren 1 en dames 1 zullen voortaan met het logo van Unicef op hun shirts spelen. Daarnaast heeft een afvaardiging van heren 1 en dames 1 al gesproken met Unicef om te kijken welke acties zij de aankomende jaren gaan organiseren. Uiteraard horen jullie daar snel meer over!

 

Maar naast onze eerste teams willen we ook jullie, zowel jeugd- als seniorleden of zelfs hele teams, vragen om na te denken wat jij zou kunnen doen of bijdragen! Hierbij kun je denken aan allerlei soorten sponsoracties zoals het organiseren van een sponsorloop, muffins bakken en verkopen, auto’s wassen voor geld etc. etc.

 

We verheugen ons enorm op de samenwerking met Unicef en denken dat we hier als hockeyclub ook echt een maatschappelijk verschil kunnen maken. Omdat ieder kind telt. Doe jij ook mee?

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent