Menu

 Door Hans van Loenen

Update Corona

Afgelopen zaterdag (19 december) werd er tijdens de persconferentie opnieuw een lockdown afgekondigd. Als sportvereniging van balen we hier behoorlijk van, want net zoals andere sectoren worden we door de nieuwe maatregelen hard geraakt. Tegelijkertijd delen ook wij onze zorgen over de nieuwe corona variant, de druk op de zorg en het hoge aantal besmettingen. Wij nemen dan ook onze verantwoordelijkheid en hebben besloten om voor de komende weken (ook gezien alle feestdagen) een korte pauze in te lassen. Dit houdt in dat we binnen de geldende regels die de overheid stelt een facultatief aanbod doen.

Vanaf nu t/m vrijdag 14 januari is het mogelijk om buiten te sporten tot 17.00 uur. Voor nu geldt dat onder de 18 jaar op het veld geen beperkingen zijn wat betreft het sporten. Iedereen die ouder is dan 18 jaar dient zich echter te houden aan de 1,5 meter regel. Teams die graag willen trainen kunnen een veld reserveren. Om alles goed te kunnen organiseren, willen we degene die interesse hebben vragen om een e-mail te sturen:

–       Aan de jeugdteams die willen trainen en/of een onderlinge wedstrijd willen spelen, stuur een mail naar jeugdtrainer@ghbs.nl;

–       Aan senioren-leden die willen trainen in tweetallen, stuur een mail naar elftalcie@ghbs.nl;

–       Graag dan de volgende informatie doorgeven: welk(e) team(s), welke dag, welk veld, welk tijdstip;

–       Let op! Het clubhuis is gesloten en voor de jeugdteams geldt dat alleen begeleiding (scheidsrechters, spelbegeleiders, managers en coaches) op het sportcomplex mag komen.

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent