Menu

 Door secretaris

Update: geen hockeyactiviteiten t/m 28 april

Beste GHBS’ers,

Vanavond is bekendgemaakt dat de aangescherpte kabinetsmaatregelen zijn verlengd t/m dinsdag 28 april. Dit betekent dat er in ieder geval t/m 28 april geen wedstrijden, trainingen of andere hockey-gerelateerde activiteiten plaats kunnen vinden op het terrein van GHBS. Voor evenementen met vergunnings- en meldplicht, zoals kampen en toernooien, geldt dat die tot ten minste 1 juni niet kunnen plaatsvinden.

De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten, om hockeyers en verenigingen op die manier alsnog een mooie periode vol hockey laten beleven. Ook GHBS is, binnen de mogelijkheden van de verschillende scenario’s na 28 april, plannen aan het maken voor de organisatie van hockeyactiviteiten in de zomerperiode.

De afgelopen tijd hebben wij op sociale media veel enthousiaste kinderen gezien die met stick en bal thuis mooie tricks oefenen. Het is hartverwarmend om te zien dat er zoveel hockeyenthousiasme is. We hopen van harte dat we het seizoen hockeyend kunnen afsluiten, maar voor nu heeft het prioriteit om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en overbelasting van de zorg te voorkomen. We hopen daarin op jullie begrip.

Wij zullen de berichtgeving van de KNHB blijven volgen en jullie berichten zodra er meer bekend is. We raden je aan om de website van GHBS in de gaten te houden voor de meest actuele informatie.

Raadpleeg deze pagina van de KNHB voor meer informatie: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

Sportieve groet,

het bestuur

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent