Menu

 Door secretaris

Update: seniorenhockey

Beste GHBS’ers,

Zoals jullie hebben vernomen is gisteren tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat buitensport in de categorie 18+ weer opgestart kan worden, waarbij de 1,5 meter regel in acht dient te worden genomen. Ook voor het seniorenhockey liggen hier mogelijkheden. Goed nieuws! Maar zoals jullie begrijpen komt hier op organisatorisch vlak wel het een en ander bij kijken.

Dat betekent dus helaas ook dat er niet vanaf 11 mei al getraind kan worden, vanaf wanneer wel zal z.s.m. bekend worden gemaakt. Achter de schermen zijn we bezig met een correcte invulling van de trainingen. We zijn daarbij afhankelijk van de richtlijnen van de KNHB, waar wij ons aan moeten houden.  De KNHB is in samenwerking met NOC NSF bezig om een protocol samen te stellen, waarin staat beschreven wat wel en niet mag en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. Naar verwachting wordt dit protocol aanstaande vrijdag aan het einde van de dag gepubliceerd.

Hoe het er precies uit gaat zien weten we nog niet, maar we gaan het plan dit weekend uitwerken, zodat we hopelijk snel met de trainingen kunnen starten! Begin volgende week volgt er in ieder geval meer informatie via de aanvoerders.

Naar verwachting zal, zoals nu ook bij de junioren van toepassing is, er een corona-verantwoordelijke aanwezig moeten zijn, die op trainingsavonden de boel coördineert en in de gaten houdt. Wij zijn dus op zoek naar vrijwilligers voor deze positie! Mocht je hiervoor interesse hebben, geef dit dan door via vrijwilligers@ghbs.nl of senioren@ghbs.nl!

Tot snel!

Het bestuur

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent