Menu

 Door Hans van Loenen

Vacature voor het horecateam

GHBS ZOEKT EEN HORECATEAM!

Vind jij het leuk om met een leuk team achter de bar te staan?
én 
Bij te verdienen op jouw eigen hockeyclub?

Solliciteer dan direct!

Lijkt het jou leuk om geregeld achter de bar te staan met een leuk bar team? De bar en activiteitencommissie (BAC) is opzoek naar leden die wekelijks bardiensten willen draaien op zondag. Dit zal zijn tijdens de competitiedagen, maar ook tijdens de TD en andere evenementen, zoals bijvoorbeeld het familietoernooi.

Omschrijving taken horecateam:
– Diensten op normale zondagen duren van 11.30 tot 18.00 uur of van 17.30 tot 24.00 uur. Tijdens deze diensten stuur je de bardienst draaiende teams aan en heb je contact met de BAC en de kantinemanager;
– Diensten op TD-zondagen duren van 11.30 tot 17.00 uur of van 16.30 uur tot 21.00 uur en 20.30 tot sluitingstijd (uiterlijk 02.00 uur).
– Samen met het bardienst draaiend team ben je dus verantwoordelijk voor o.a.: het bijvullen van de voorraad, helpen van mensen aan de bar, eten in de keuken maken en in en rond het clubhuis opruimen;

Het volgende verlangen we van het horecateam:
– Je bent 17 jaar of ouder;
– Je bent minimaal twee diensten van 6,5 uur per maand inzetbaar;
– Tijdens de diensten blijf je nuchter.

Ben jij een aanpakker, stressbestendig en vind je het leuk om achter de bar te staan met een leuke groep mensen? Solliciteer dan direct dan een mailtje te sturen met jouw motivatie naar bac@ghbs.nl en wij zullen contact met jou opnemen!

Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met Esmee van Hovell (06-13669089)

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent