Menu

 Door Lisette Kruit

Vanuit de kantine

Specialiteit van de week

Zoals je misschien al gemerkt hebt is er elke zaterdag en zondag op GHBS een specialiteit van de week te vinden. Een broodje knak, wraps met gerookte zalm of een ouderwets broodje bal. Hou de aanbieding op de bar in de gaten en smullen maar!
Heb je een leuk idee voor de specialiteit van de week? Laat het weten!

 

Meubilair en Barkrukken
Wekelijks wordt na een competitieweekend een flink deel van het meubilair buiten terug gevonden. Banken, stoelen en barkrukken worden regelmatig verspreid over het hele terrein. Vanuit de BAC en Floor het vriendelijke verzoek om het meubilair dat binnen staat niet mee naar buiten te nemen. Alvast dank voor jullie medewerking.

 

Feest!
Zondag 9 oktober vindt het jaarlijkse Oktoberfest plaats, mogelijk gemaakt door de inmiddels zeer ervaren organisatie van Heren 5!
Voor aanvang van het feest speelt Dames 1 om 12:45 thuis tegen Bully, gevolgd door Heren 1 om 14:45 tegen Haarlem.

 

Nieuw in het assortiment
Vanaf nu op GHBS: AA in groot formaat. In de smaken Sportwater, Lemon en High Energy. Let op, deze hebben een andere prijs dan de gewone AA en zijn in de kassa te vinden onder ‘AA groot’.

 

Iva
Ben je een senior lid van GHBS en heb je nog geen IVA (Instructie Verantwoord Alcohol schenken) cursus gedaan? Kijk dan nu op onderstaande link, doe het testje en stuur het resultaat naar Floor Wolthuizen (kantinemanager@ghbs.nl). In principe moet iedereen die achter de bar staat dit certificaat ooit gehaald hebben. Het is natuurlijk lastig om dit op een club van 1400 leden voor elkaar te krijgen, maar laten we ons best doen er zoveel mogelijk te verzamelen! www.nocnsf.nl/iva

 

Bijeenkomst kantinehoofden
Aanstaande maandag 3 oktober om 19:30 vindt de bijeenkomst voor kantinehoofden plaats op GHBS. Deze bijeenkomst is verplicht voor alle teams! Heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan snel via bac@ghbs.nl.
Kun je als kantinehoofd zelf helaas niet, dan is het natuurlijk ook prima dat een teamgenoot de bijeenkomst bijwoont. Uiteraard zorgt de BAC voor een versnapering!

 

Gevonden voorwerpen
Er zijn weer veel gevonden voorwerpen op GHBS. Ben je een jas, trui, handschoen of je scheenbeschermers kwijt, kijk dan bij de kapstok tegenover de bar of die van jou er bij zitten.

Namens GHBS,

Floor Wolthuizen
Kantinemanager GHBS
kantinemanager@ghbs.nl
0631943194

 

 

 

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent