Menu

 Door Harrie ter Reegen

Vanuit de kantine

Fietsen stalling
Zoals je misschien gemerkt hebt zijn er extra fietsenstallingen geplaatst op het terrein. We vragen jullie vriendelijk om je fiets uitsluitend in de daarvoor bestemde fietsenrekken te plaatsen en ze niet langs de hekken van de velden of voor de koelcontainer neer te zetten.

 

Dit ziet er erg rommelig uit en zorgt er bovendien voor dat eventuele hulpdiensten minder makkelijk het veld op kunnen en leveranciers niet bij het clubhuis kunnen komen.

 

Vacature
We zijn hard op zoek naar een terreinknecht voor GHBS! Ben jij, of ken jij iemand die graag buiten werkt, de handen uit de mouwen durft te steken en een dag of middag in de week op zoek is naar leuk vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met Floor Wolthuizen (kantinemanager@ghbs.nl).

 

Daarnaast zijn we ook op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het aanleggen van buiten verlichting. Als het weer het toelaat is er niks lekkerder dan een biertje op het terras. Veel werk is dat niet, heb jij de tijd en ben je handig met elektriciteit? Neem dan contact op!

 

Nieuw meubilair
Afgelopen week is het meubilair binnen aangevuld met barkrukken, statafels en stoelen. Het bij elkaar geraapte zooitje van stoelen is vervangen door net uitziende meubels. We willen jullie vragen dit meubilair binnen te laten staan zodat we er zo lang mogelijk van kunnen genieten.
We zijn nog op zoek naar aanvulling voor het meubilair buiten.

 

GEVRAAGD: BUITENMEUBILAIR / PICKNICKTAFELS

Heb je, of ken je iemand die ons kan helpen aan picknicktafels of ander bruikbaar buitenmeubilair? Neem dan contact op met Floor Wolthuizen: kantinemanager@ghbs.nl.

 

Lichten uit na de training
Het systeem van de veldverlichting werkt met een tijdschakelaar, na de laatste trainingen gaan deze automatisch uit. In de praktijk betekent dit soms dat de verlichting langer aan blijft staan dan nodig. Sta je als team als laatste te trainen op het veld? Je kunt dan de lichten uitschakelen na de training met het pasje (zelfde manier als aan zetten). Bespaart een hele hoop energie!

 

Gebruik keuken
De keuken wordt steeds intensiever gebruikt, jullie zullen merken dat de komende weken het assortiment weer wordt uitgebreid met een aantal lekkernijen! Dit betekent ook dat al het keukengerei gebruikt wordt. We willen jullie vragen niet op eigen gelegenheid gebruik te maken van de keuken. Dat houdt bijvoorbeeld in het klaarmaken van zelf meegebrachte soep/knakworsten, of het gebruiken van het tosti ijzer voor het klaarmaken van je eigen brood. Dat zou je in een café/restaurant toch ook niet doen?
Onthoud: in overleg kan er best veel, de verassing van verdwenen keukengerei wordt alleen niet op prijs gesteld!

 

Speciaal bier
Ook na de winterstop is er weer een overheerlijk speciaal biertje te krijgen op GHBS. Vanaf het weekend van 4/5 maart is er een Brand Zwaarblond aangesloten op de speciaal bier tap. Genieten!!

 

Sleutelsysteem
Vanaf maandag 27 februari maken we gebruik van een nieuw sleutelsysteem. Voor de senioren betekent dit dat de sleutel niet meer hoeft worden opgehaald bij het Atelier. Deze zal aanwezig zijn in het clubhuis. Na het afsluiten van het clubhuis na je bardienst kun je de sleutel in het sleutelkastje doen. Dit kastje hangt aan de buitenkant van het clubhuis naast de toegangsdeur naar het Telstarveld.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met Martine Edens (0641907370) of Floor Wolthuizen (0631943194).

 

Stage op GHBS
Voor volgend seizoen (2017-2018) zijn er nog een aantal stageplaatsen beschikbaar op GHBS. Doe jij een opleiding gericht op sport, management en/of organisatie? Neem dan contact op met Floor Wolthuizen en wie weet loop jij volgend jaar stage op de grootste club van Noord Nederland!

 

Iva
Ben je een senior lid van GHBS en heb je nog geen IVA (Instructie Verantwoord Alcohol schenken) cursus gedaan? Kijk dan nu op onderstaande link, doe het testje en stuur het resultaat naar Floor Wolthuizen (kantinemanager@ghbs.nl). In principe moet iedereen die achter de bar staat dit certificaat ooit gehaald hebben. Het is natuurlijk lastig om dit op een club van 1500 leden voor elkaar te krijgen, maar laten we ons best doen er zoveel mogelijk te verzamelen! www.nocnsf.nl/iva

 

Namens GHBS,

Floor Wolthuizen
Kantinemanager GHBS
kantinemanager@ghbs.nl
0631943194

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent