Menu

 Door Lisette Kruit

Vanuit de kantine

Douwe Egberts koffie
Sinds kort is GHBS voorzien van een nieuwe koffiemachine van Douwe Egberts. Deze staat op de bar, zo wordt het een stuk gemakkelijker om snel veel koffie te maken. Ook is er een muntmodule aan de machine toegevoegd. Dit betekent dat wanneer er geen bardienst is je nog steeds een overheerlijk kopje koffie kunt krijgen. Dat kan door er kleingeld in te gooien.

 

Klusdag
Vergeet je niet aan te melden voor de klusdag op 26 maart! We kunnen alle hulp gebruiken om de hockeydoelen weer een beetje op te knappen! Aanmelden kan bij de accommodatiecommissie: accommodatie@ghbs.nl

 

Nieuw meubilair
Waarschijnlijk bij velen van jullie al opgevallen, er zijn prachtige nieuwe banken en tafels gekomen binnen. We willen jullie vragen het meubilair (dus ook de barkrukken!!) binnen te laten staan. Buiten kun je gebruik maken van alle oude banken en tafels die daar al staan, deze mogen ook buiten blijven staan.

 

Oud meubilair
Willen jullie je eigen teambank of tafel? Dat kan! Stuur een mailtje naar bac@ghbs.nl , dan mag je op een zelf gekozen tijdstip een bank of tafel zelf beschilderen. Let op, een eigen teambank geeft je niet het alleenrecht op de bank..

 

Drank assortiment
Ook in het assortiment hebben de nodige ontwikkelingen plaatsgevonden. Zo is er vanaf heden Amstel Radler op fles te krijgen. Ontzettend lekker, maar ook erg leuk, je krijgt er nu een gratis Radler glas bij! Let op: op = op.
Tevens toegevoegd aan het assortiment: Rivella en Vitamin Water Mango Guave. De Fanta zal ter zijnertijd verdwijnen uit het schap. De liefhebbers kunnen er nog van genieten totdat het op is. Ook de Spa Blauw in glas zal verdwijnen en worden vervangen door een 0,5 ltr PET fles. Handig voor als je je bidon vergeten bent!

 

Iva
Ben je een senior lid van GHBS en heb je nog geen IVA (Instructie Verantwoord Alcohol schenken) cursus gedaan? Kijk dan nu op onderstaande link, doe het testje en stuur het resultaat naar Floor Wolthuizen (kantinemanager@ghbs.nl). In principe moet iedereen die achter de bar staat dit certificaat ooit gehaald hebben. Het is natuurlijk lastig om dit op een club van 1300 leden voor elkaar te krijgen, maar laten we ons best doen er zoveel mogelijk te verzamelen! www.nocnsf.nl/iva

 

Namens GHBS,

Floor Wolthuizen
Kantinemanager GHBS
kantinemanager@ghbs.nl
06 319 431 94

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent