Menu

 Door Lisette Kruit

Veegdiensten jeugd & senioren

Voor de tweede seizoenshelft zijn de veegdiensten weer ingedeeld. Zowel de jeugdteams als de seniorenteams hebben veegdiensten!

Voor de jeugd
Wekelijks hebben twee teams veegdienst, deze wordt uitgevoerd op zaterdag. Na je gespeelde thuiswedstrijd kom je als manager/coach met het team je melden bij de bar voor de veegdienst. Van GHBS krijg je alle benodigdheden ter beschikking waarna verwacht wordt dat je een half uurtje helpt het terrein schoon te maken. Op deze manier houden we met zijn allen GHBS schoon!

 

Onder de veegdienst wordt verstaan:
– prullenbakken legen;
– afval rond de velden opruimen.

 

Planning veegdiensten

– Zaterdag 16 april: Meisjes B6 & Meisjes B1

– Zaterdag 23 april: Meisjes A3 & Meisjes B3

– Zaterdag 21 mei: Meisjes C1 & Meisjes D8

 

 

Voor de senioren

Op de zondag wordt van alle teams met bardienst verwacht dat regelmatig de prullenbakken geleegd worden en het vuil buiten op de terrassen wordt opgeruimd. Aan het begin van je bardienst is het dus verstandig om het team voor je aan te spreken op eventueel werk dat nog gedaan moet worden: zo voorkom je dat jij aan het einde van je dienst alles zelf moet doen! Het team met de afsluitende bardienst is eindverantwoordelijke en zorgt ervoor dat bovenstaande is gedaan. Mochten er toch onverhoopt zaken gebeuren die niet door de beugel kunnen zullen daar helaas consequenties aan verbonden worden.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent