Menu

 Door secretaris

Veranderingen in ‘technisch hart’ jeugdselectie

De afgelopen jaren heeft GHBS met de topteams bij de jeugd een enorme ontwikkeling doorgemaakt. We hebben de hele jeugd, en ook de topteams zien groeien in techniek en tactiek dankzij goede begeleiding, training en coaching. Deelname aan landelijke competities en Nederlandse kampioenschappen zijn het resultaat. Deze groei is niet uit het niets gekomen, maar komt voor een belangrijk deel door de inspanningen van wat wij het technisch hart zijn gaan noemen. Met voor de jeugdselectie Paul Rothuijsen als technisch manager, en in de afgelopen jaren veel coördinerende en sturende taken door de pijlers, Joost Wevers, Jelle Oosterhof en Christian Bos. Bekende gezichten voor iedereen bij de club.

We willen deze lijn natuurlijk graag doorzetten naar de toekomst. Toch zal voor het volgende seizoen het technisch hart anders worden ingevuld. Onder meer doordat het bestuur kiest voor een invulling waarbij er minder mensen een rol hebben in het technische management. Onze toptrainers Paul en Jelle zullen jullie op de club veel blijven tegenkomen, Paul als hoofdtrainer bij de jongste- en breedte jeugd en Jelle bij de jeugdselectie. We zijn heel blij dat ze op deze manier een belangrijke rol houden bij GHBS. Jelle en Paul, heel veel dank voor jullie rol in de afgelopen jaren!

Van Chris nemen we afscheid, hij kiest ervoor om na veel jaren vanuit zijn woonplaats in Almere heen en weer te zijn gereden naar GHBS, zijn tijd anders te gaan besteden. We vinden het jammer dat je vertrekt, Chris, maar een begrijpelijke keuze en we wensen je alle goeds toe! Bedankt voor je bijdrage aan GHBS in de begeleiding van teams en als coördinator.

En Joost, een drijvende kracht in de afgelopen jaren op veler gebied, heeft een aanbod bij Hockeyclub Zwolle aangenomen. Joost, we gaan je ongelooflijk missen en wensen je heel veel succes en plezier in Zwolle! We hopen je nog eens terug te zien bij GHBS.

In de afgelopen tijd zijn het bestuur, Jelle en Joost druk geweest met de invulling van alle rollen en posities bij de jeugd selectie voor volgend seizoen. Het is bijna rond en we zullen dan ook op korte termijn het nieuwe technisch kader aan jullie voorstellen via de website.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent