Menu

 Door Hans van Loenen

Verlenging Swedamast als sponsor GHBS

Wij zijn erg blij dat Swedamast zich weer voor langere tijd aan onze club verbindt!  Je kan Swedamast terugzien op de banier tussen veld 3 en 4, maar ook op de website van GHBS en op het beeldscherm in het clubhuis. Graag stellen zij zichzelf even voor.

Sinds 2018 is Swedamast sponsor van GHBS.  Swedamast Nederland BV; De basis voor een zorgeloze vlagvoering! Al meer dan 25 jaar is Swedamast Nederland BV een vooraanstaande leverancier van vlaggenmasten, vlaggen en overige producten betreffende doekbedrukking. Swedamast denkt mee met de klant en levert wat u wenst. Of het nu om een standaard product gaat of een maatwerkproject? Swedamast kan u altijd een passende oplossing bieden. Of het nu gaat om vlaggenmasten, muurframes, vlaggen, spandoeken of banieren, wij bieden u een ruime keuze uit ons assortiment. Van het beste materiaal gemaakt en zorgvuldig geproduceerd, uitermate geschikt als reclame item, een goede manier om uw bedrijf een frisse, opvallende uitstraling te geven.

Swedamast levert door de gehele Benelux en Duitsland. Dit doen we niet alleen vanuit de directe verkoop maar ook via onze wederverkopers in het land. Mocht u nu producten nodig zijn betreffende vlaggen, vlaggenmasten of overige doekbedrukking? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0594-587658 of per mail via info@swedamast.nl

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent