Menu

 Door secretaris

Wekelijkse corona-update

Beste GHBS’ers,

Het vierde competitieweekend staat voor de deur. Nu de besmettingen in regio Groningen hard oplopen, zal de gemeente komend weekend strenger controleren op naleving van de maatregelen. We hebben de afgelopen tijd gezien dat op gebied van naleven van de corona-regels nog veel verbetering mogelijk is en doen daarom een dringend beroep op alle leden en aanwezigen om de corona maatregelen te respecteren. Hierbij nogmaals de basisregels die altijd van toepassing zijn:

– Blijf thuis bij klachten
– Registreren via de QR-code of deze link
– Buiten het veld altijd 1,5m afstand*
– Maximaal 6 personen tegelijk in het clubhuis
– De kleedkamers zijn gesloten (uitzondering teams van buiten regio Noord)

Klik hier voor volledige protocol en hier voor het meldschema. In de aanloop naar komend weekend willen we daarnaast een aantal extra maatregelen voor de zondag onder aandacht brengen:

– Het clubhuis sluit om 20:00 uur
– Uitclubs mogen na hun wedstrijd niet op GHBS blijven voor de derde helft
– Gekoppeld aan de bardienst worden teams ingedeeld voor verplichte corona-dienst**
– Er zal worden gehandhaafd op naleven van de regels door een externe partij

*Voor komend weekend zijn de weersvoorspellingen helaas slechter. Neem een paraplu of waterdichte kleding mee als er regen wordt verwacht. We werken aan een overkapping naast het clubhuis, het is helaas te kort dag om dit aankomend weekend al gereed te hebben. Belangrijk: ook bij schuilen voor slecht weer dient te allen tijden 1,5m afstand gehouden te worden! De overkapping is dan ook bedoeld voor teams en arbitrage die voorafgaand aan hun wedstrijd willen schuilen. Ben je klaar met je wedstrijd? Blijf dan geen plekken bezet houden onder de overkapping.

**Meer informatie over de inhoud van de corona-dienst volgt via de aanvoerders/kantinehoofden.

Een veilig sportklimaat bij GHBS creëren we samen!

Het bestuur

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent