Menu

 Door Lisette Kruit

Wijnproeverij op GHBS

MHC GHBS heeft in samenwerking met Sligro een wijnproeverij georganiseerd op vrijdag 11 januari 2019.

Wij zullen deze vanavond een aantal heerlijke wijnen en hapjes mogen proeven, de wijnen zijn aansluitend uiteraard te koop voor de liefhebbers.

De wijnproeverij en hapjes worden jullie volledig aangeboden door Sligro Groningen waarvoor wij ze uiteraard zeer hartelijk willen bedanken. Andere drankjes (naast de wijn) worden jullie door GHBS aangeboden.

Voor GHBS heeft de Sligro aan deze avond ook nog een mooie actie verbonden. Van iedere zes flessen wijn die verkocht worden, krijgt GHBS 1/6e deel van de opbrengst als sponsoring. Uiteraard hopen we dat jullie de wijnen zo lekker vinden dat er veel flessen verkocht zullen worden, zodat we een mooie opbrengst voor de club kunnen realiseren. De opbrengst zal volledig benut worden voor de kantine inrichting in het nieuwe clubhuis.

Deze avond kunnen maximaal 80 personen (alleen 18+) genieten van deze heerlijke wijnen en hapjes, dus meld je snel aan.

Info over de avond:

Datum: vrijdag 11 januari 2019

Tijd: inloop vanaf 19.30 – start wijnproeverij 20.00 – Eindtijd ca. 22.30 – 23.00

Locatie: clubhuis GHBS

Leeftijd: alleen 18+ers

Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan deelname

Aanmelden 

Aanmelden kan via [email protected]. Vermeld in de mail het onderwerp: wijnproeverij 11-09, je naam en telefoonnummer. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst geregistreerd. Zodra 80 aanmeldingen binnen zijn, is de avond vol!

Nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent