Menu

 Door Lisette Kruit

Zaalhockey F-toernooi

Op woensdag 13 februari is voor de tweede keer op rij het zaalhockey F-toernooi georganiseerd. In de maanden december, januari en februari hebben onze F-teams op woensdagmiddag getraind. Deze zaaltrainingen zijn op vrijwillige basis aangeboden en hebben in het Sportcentrum van Kardinge plaatsgevonden. Veel F-jes hebben deze trainingen bezocht. Daar zijn we heel blij mee. De trainingen zijn gegeven door Arnold en Joost en zij hebben de kinderen op een speelse wijze de basisvaardigheden van het zaalhockey aangeleerd.

Ter afsluiting van de zaalperiode is het Zaalhockey F-toernooi georganiseerd. Het was net zoals vorig jaar een groot succes! Maar liefst tien F-teams van GHBS hebben aan dit toernooi meegedaan. Veel wedstrijdjes spelen, na afloop gezellig met elkaar ranja en chips eten en aan het eind van de middag met een prachtige medaille naar huis.

Femke, bedankt voor de organisatie! Joost, Arnold en ouders bedankt voor alle ondersteuning! En alle F-jes, bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent