Menu

 Door Harrie ter Reegen

Zaalhockeytoernooi F-teams GHBS groot succes

Afgelopen zondag (18 december) is in de sporthal van het Alfa College het zaalhockeytoernooi voor onze F-teams gehouden. Het was een fantastisch leuke dag voor de meisjes en de jongens. Thema van het toernooi was sprookjes. Alle teams hadden veel werk gemaakt van hun aangepaste tenue. Geweldig! In de prachtige sporthal zagen de vele toeschouwers, onder het genot van een kopje koffie op de tribunes, de kinderen veel inzet tonen.

 

Ieder team heeft vijf wedstrijdjes gespeeld, onder begeleiding van kerstmuziek. Aan het eind van het toernooi werd er nog een heuse finale gespeeld. Jongens F1 heeft deze finale gewonnen. Op het middenterrein werden er allerlei spelletjes gedaan door de teams die even geen wedstrijden hadden.  Het leukst verklede team werd ook nog in het zonnetje gezet. Meisjes F2, verkleed als Roodkapje met de zeven wolfjes, gingen er met de prijs van door, met een nipte voorsprong op meisjes F1. Meisjes F1 waren als elfjes verkleed.

 

De volgende teams hebben meegedaan: jongens F1, meisjes F1, meisjes F2, meisjes F3, meisjes F4 en meisjes F7. Alle teams, coaches, spelbegeleiders en ouders bedankt voor jullie enthousiasme en inzet! Super.

 

Ook Amar de Priester en Bas de Rooij ontzettend bedankt voor het organiseren van dit geslaagde toernooi. Beide heren zijn hiermee weer een flinke stap dichterbij hun diploma van het Alfa College, richting: Sport & Bewegen gekomen. Hopelijk mogen we volgend jaar weer een beroep op jullie doen. Het zou wel heel zonde zijn als dit evenement niet meer terug zou keren!

Sybrand Adema, pijler Jongste Jeugd

 

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent