Menu

 Door Lisette Kruit

Zaalkampioenen GHBS

In het afgelopen zaalseizoen zijn weer verschillende GHBS-teams zaalkampioen geworden:

GHBS Meiden A3
GHBS Meiden A3 zijn dit zaalseizoen volledig op eigen kracht zaalkampioen geworden. Zonder coach, zijn de dames met groot gemak eerste geworden in de poule. Knap werk!

 

GHBS Meiden C8
GHBS Meiden C8 begon ongeslagen aan de laatste wedstrijddag. Op deze dag werden ze door één wedstrijd te winnen en één wedstrijd te verliezen zaalkampioen. Gefeliciteerd meiden! Joris en Jacko, bedankt voor het coachen!

 

GHBS Meiden C12
GHBS Meiden C12 is ongeslagen zaalkampioen geworden in de Sub-topklasse. In deze klasse speelden zij tegen clubs als Groningen, Zwolle en Meppel! Gefeliciteerd meiden!

 

GHBS Meiden D6
GHBS Meiden D6 is dit zaalseizoen ongeslagen kampioen geworden. Gefeliciteerd meiden!

 

GHBS Meiden D8
GHBS Meiden D8 is ook ongeslagen kampioen geworden. In dezelfde competitie speelde ook GHBS MD5. De meiden van D5 hebben een prachtige tweede plek weten te veroveren. Gefeliciteerd meiden!

 

GHBS Heren 6
GHBS Heren 6 stond na acht wedstrijden op 21 punten. Op de laatste wedstrijddag waren slechts 4 punten nodig om kampioen te kunnen worden. Deze vier punten werden binnengehaald waardoor kampioenschap volgde! Gefeliciteerd mannen!

 

GHBS Dames 3
Ook GHBS Dames 3 is zaalkampioen geworden. Zoals ze het zelf omschrijven “We hebben ons door het zaalseizoen gedanst en gelachen, met het mooie eindresultaat dat wij ongeslagen zaalkampioen mochten worden!” Gefeliciteerd dames!

 

GHBS Dames 4
GHBS Dames 4 werd in de zaal in haar competitie kampioen. Vervolgens mochten de dames aantreden bij de districtskampioenschappen die de dames na een shoot-out en overwinning wisten te winnen. Dit hield in; het beste “reserve” dames zaal team van heel noord-oost Nederland. Daarmee is ook het NK-ticket binnengehaald. Op het NK heeft Dames 4 helaas verloren van Laren en gelijk gespeeld tegen Oranje Rood, waardoor de Dames helaas niet verder konden strijden om de titel Nederlands Kampioen. Gefeliciteerd met jullie prestatie, dames!

 

GHBS Dames 9
GHBS Dames 9 heeft dit jaar ook het zaalkampioenschap binnen weten te slepen. Na een spannende concurrentie met een ander GHBS team om de titel, wist GHBS Dames 9 uiteindelijk met de prijs naar huis te gaan. Gefeliciteerd dames!

 

Gefeliciteerd allemaal!

 

Is jouw team ook zaalkampioen geworden? Stuur dan een mailtje naar communicatiecommissie@ghbs.nl met een korte omschrijving met jullie weg naar kampioenschap en een foto om ons hiervan op de hoogte te brengen!

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent