Menu

 Door secretaris

Zaalkampioenen jeugd, gefeliciteerd!

Alle zaalkampioenen van harte gefeliciteerd! We hopen dat alle jeugdteams een leuk en leerzaam zaalseizoen hebben gehad! Van veel teams hebben we een leuke (kampioens)foto en tekst ontvangen, zie hieronder. Dank daarvoor! Naast de vermelding op de website wil het bestuur de kampioenen feestelijk huldigen in de kantine van GHBS op zondag 8 maart om 15.00 na de thuiswedstrijd van Dames 1 tegen GCHC dames 1. We zien jullie graag op 8 maart op GHBS!

 


MB5

Ciara blaast Meisjes B5 naar het zaalkampioenschap

Het beloofde een spannende laatste wedstrijddag te worden. Tactieken werden voor besproken en technieken getraind in de gymzaal van het Willem Lodewijk Gymnasium. MB5 stond na een serie goede en spannende wedstrijden bovenaan, maar kon op de laatste wedstrijd bij verlies het kampioenschap nog mislopen. Zaterdagavond dus op tijd naar bed, extra eiwitten eten, vitamines en rust; dat zou helpen. Maar de hulp kwam van Ciara. De storm zorgde ervoor dat de laatste wedstrijden werden afgeblazen, waardoor MB5 ineens kampioen was.  Top gedaan, meiden!

 


MD7

Dit was ons eerste zaalseizoen in  “de D’s” en dat was best een beetje spannend want we moesten ook tegen teams die al “tweedejaars D” zijn. Maar het ging supergoed en we konden twee wedstrijden voor het eind al niet meer door de andere teams worden ingehaald. We hebben dan ook een heel gezellig team waarin we veel plezier hebben met elkaar. Onze coaches hebben ook veel goede tips gegeven die ons erg hebben geholpen. Het was dus een superleuk zaalseizoen en we zijn heel trots dat we kampioen zijn geworden!

 


MD6

Wat ben ik trots op de speelsters van MD6. Ongeslagen zaalkampioen worden, ondanks een aantal erg spannende wedstrijden. De lol en de gretigheid zijn de belangrijkste factoren waar ik trots op ben. Dat dit ook nog tot winnen heeft geleid is zeer mooi meegenomen. En er gaat veel krediet naar de meiden zelf. Vanaf dag 1 hebben zij zelf meegedacht over de speelwijze en de opstelling! Ondanks dikke verliezen (een keer 25-1) in het voorgaande zomerseizoen, is het moraal altijd hoog gebleven. Dikke lol. Ik kijk uit naar het volgende zomerseizoen. Kom maar eens kijken naar hun zelfbedachte “dansje na een score”.

 


MD1

MD1 begon de zaalcompetitie erg goed! De eerste 2 speeldagen hebben we alle 4 de wedstrijden gewonnen! De 3e speeldag waren de wedstrijden erg spannend en hebben we  2 keer gelijk gespeeld. Met 1 punt voorsprong op onze concurrent Haren MD1 zouden we de laatste speeldag in gaan, helaas konden we die niet spelen door de storm die er voor zorgde dat alle wedstrijden afgelast werden. De hele week hebben we hard getraind, tactieken doorgesproken en uitgekeken naar een overwinning op Haren MD1 en uiteraard een leuke afsluiting! Nadat we onze teleurstelling te boven waren dat we niet de laatste speeldag konden afronden met mooie overwinningen en het vieren van het kampioenschap, hebben we toch nog een feestje gevierd bij een van de meiden thuis en de zaalperiode feestelijk afgesloten.

 


MA12

Een gezellig en sportief zaalseizoen is voor MA12 met een welverdiend kampioenschap ten einde gekomen. Een compliment voor spelers en de coaches Martijn en Terence is zeker op z’n plaats. In korte tijd hebben ze van de combinatie spelers uit MA1 en MA2 een hecht team weten te maken, die volledig op elkaar konden vertrouwen en elkaar in de zaal blindelings wisten te vinden. Ikzelf als manager, ouders en ook andere toeschouwers hebben kunnen genieten van attractief hockey en spannende wedstrijden. Alle spelers en iedereen die MA12 een warm hart toedraagt bedankt !

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent