Menu

 Door secretaris

Zaaltoernooi F-jeugd

Onze jongste leden, de F-jes, trainen tijdens de winterperiode één keer per week op het zaalveld in Kardinge. De F-jes spelen geen competitie in de zaal, maar spelen wel twee keer per seizoen een zaaltoernooitje. Het eerste toernooitje was op zaterdag 25 januari in Veendam. Onze F-teams hebben hier tegen teams uit Groningen en Drenthe gespeeld. Het was een leuke dag.

Afgelopen woensdagmiddag (12 februari) is de zaalperiode van de F-jes officieel afgesloten met een heus zaalhockeytoernooi. Dit was voor de vierde keer op het rij, dus het begint inmiddels een mooi traditie te worden. Alle F-teams van GHBS hebben aan het slottoernooi meegedaan. Bij de meisje zijn dat F1 t/m F6 en bij de jongens F1 en F2. Het toernooi was weer een groot succes! Meer dan 50 kinderen hebben wedstrijdjes gespeeld en er waren ook veel betrokken ouders die hebben gecoacht en gefloten.

Bedankt allemaal voor jullie enthousiasme en inzet! De teams hebben lekker gehockeyd, na afloop met elkaar patat gegeten  en tot slot hebben alle deelnemers een prachtige medaille gekregen. Nanda en Femke bedankt voor de organisatie! Paul, Arnold en Tim bedankt voor de begeleiding op en rond de velden en voor de leuke en leerzame trainingen in de zaal. Na de voorjaarsvakantie gaan we met de jongste jeugd weer het veld op.

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent