Menu

Sponsoring

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling van de club. Voor GHBS is dat niet anders. Wij hebben u nodig om GHBS te laten zijn wat GHBS is en hoort te zijn.

 

Naast de contributie van de leden en de inkomsten van de kantine, is sponsoring de belangrijkste inkomstenbron van GHBS. Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van onze gehele hockeyclub. De keuzes die gemaakt worden binnen het verenigingsbeleid vormen het uitgangspunt voor de sponsormogelijkheden en visa versa.

 

GHBS is de grootste sportvereniging van Noord-Nederland. De accommodatie is zo’n 2000 uur per jaar bezet. Er komen +/- 7000 bezoekers per week bij GHBS, dat is ruim 250.000 per hockeyseizoen.

 

GHBS is gevestigd op het sportpark Corpus den Hoorn te Groningen. Tevens zijn er zeven andere sportverenigingen gevestigd op dit park, waaronder FC Groningen. De komst van FC Groningen vergroot het bereik van uw sponsoring en de bezetting van het sportpark aanzienlijk.

 

Onder onze bezoekers bevinden zich zeer veel zelfstandig ondernemers met een no-nonsense mentaliteit. Langs de lijn en tijdens sponsorbijeenkomsten komt u doorlopend nieuwe potentiële zakenpartners tegen. Daarnaast hebben we het natuurlijk over onze eigen leden, de ouders van junioren leden, en onze andere sponsoren die mogelijk voor u een interessante doelgroep zijn.

 

Genoeg reden dus om deel uit te gaan maken van onze groeiende club van sponsoren. Wilt u graag sponsor worden van GHBS? Klik dan op deze LINK voor meer informatie. Benieuwd wie de huidige sponsoren zijn van GHBS? Klik dan HIER.

 

Sportmaat Unicef Rabobank Pouwrent