Menu

Technisch hart

Wie zijn wij?

Het technisch hart bestaat uit Fokke Fennema, Daniël van Delden, Jelle Oosterhof, Tim Kühr, Arnold Stormink, Paul Rothuijsen, Sybrand Adema en Nick Bello. Klik hier voor een schematisch overzicht van de structuur van het technisch hart.

Wat doen wij?

Het technisch hart houdt zich bezig met alle hockeytechnische zaken binnen de jeugdafdeling van GHBS. Zo valt het aanstellen en begeleiden van trainers en coaches van de jongste jeugd, junioren en selectieteams hieronder. Daarnaast bepaalt de commissie met behulp van het jeugdplan wanneer spelers een bepaalde techniek of tactiek onder de knie moeten hebben. Tot slot zorgt de commissie, in samenwerking met andere commissies, voor de samenstelling van juniorenteams en het selectieproces van de tophockeyteams (C, B en A).

Wie doet wat?

Technisch manager selectie jeugd: Nick Bello

Technisch manager breedte- en jongste jeugd: Sybrand Adema

Technisch coördinator algemeen, jongste jeugd en keepers: Arnold Stormink

Technisch coördinator breedte jeugd: Tim Kühr

Technisch ondersteuner coaches: Paul Rothuijsen

Hoofdtrainers: Jelle Oosterhof, Arnold Stormink, Fokke Fennema, Paul Rothuijsen, Daniël van Delden en Tim Kühr

We zijn op zoek naar een organisatorisch ondersteuner voor de selectie jeugd. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Nick Bello (jeugdtrainer@ghbs.nl).

Waarvoor kun je bij de commissie terecht?

Wanneer je vragen hebt over het jeugdbeleid of over trainers of coaches, kun je terecht bij de technische commissie. Ook wanneer je zelf geïnteresseerd bent om in een selectieteam te gaan spelen, kun je contact opnemen met de technische commissie.

Heb jij een vraag voor de technische commissie? Neem dan contact met ze op door te mailen naar jeugdtrainer@ghbs.nl.

Unicef Rabobank Twin Seasons Pouwrent